Слухати
Слухати

Вадим Кривенко vs Ігор Луценко в "Дуелі" зі Світланою Орловською (08.06)

09.06.2017

Під час словесної дуелі обговорили рішення Верховної Ради законодавчо закріпити курс на членство в НАТО.

Народні депутати в четвер, 8 червня, підтримали законопроект, що визначає курс на членство в НАТО як основу зовнішньої політики держави. Цей законопроект під авторством Андрія Парубія та номером 6470 передбачає подальше поглиблення співпраці України з Північноатлантичним альянсом з метою отримання членства в організації. При цьому курс на вступ в НАТО відтепер є основою зовнішньої політики.

"Рухатися в НАТО повинен не парламент, а відповідні профільні структури: армія, МЗС. Нічого не було зроблено, жодної бригади за стандартами НАТО створено не було. МЗС також нічого не зробив у цьому напрямку ... Я голосував "за", але парламент не цим повинен займатися. Він повинен покликати президента в парламент і запитати, чому ми не інтегруємося в НАТО за їхніми стандартами? Можливо, він про це домовився з Путіним? Тоді це державна зрада", - додав він.

Також ішлося про реформу охорони здоров'я в Україні.

Верховна Рада в першому читанні підтримала законопроект №6327 про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів, який є частиною медичної реформи.

Крім цього, прокоментували заяву Юлії Тимошенко про те, що вона не має наміру відвідувати парламентський комітет, який розглядатиме питання контрактів з "Газпромом" 2009 року.

Гості програми "Дуель" зі Світланою Орловською - народні депутати Вадим Кривенко від фракції "Народний фронт" і Ігор Луценко від фракції "Батьківщина".

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...