Слухати
Слухати

Усов і Головко у "Великому ефірі" з Юлією Литвиненко (04.05)

04.05.2017

У прямому ефірі в студії NewsOne обговорили заочний суд над Віктором Януковичем.

У четвер Оболонський районний суд Києва в ході підготовчого засідання прийняв рішення перенести розгляд справи про держзраду Віктора Януковича на 18 травня. При цьому прокурори заявили, що наполягатимуть на довічному ув'язненні Віктора Януковича. Зокрема, прокурор Руслан Кравченко вважає, що якщо суд зможе довести провину колишнього президента Віктора Януковича, то його вдасться повернути в Україну.

Крім цього, політики прокоментували надходження до Держказначейства України "грошей Януковича". Напередодні стало відомо, що сума в розмірі 1,1 млрд доларів вже знаходиться на рахунках Держказначейства. Ще 199 млн у вигляді облігацій будуть спрямовані до Мінфіну на погашення внутрішнього боргу. При цьому президент Петро Порошенко підкреслив, що на рішення про конфіскацію коштів не надійшло жодної скарги.

Гостями "Великого ефіру" з Юлією Литвиненко стали народні депутати Костянтин Усов від фракції "Блок Петра Порошенко" і позафракційний Михайло Головко (ВО "Свобода"). Також до ефіру по Skype-зв'язку приєднався політичний експерт Андрій Окара.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...