Мустафа Найєм у "Великому вечорі" з Головановим (05.03)

Розміщено: 05.03.2018
Мустафа Найєм у "Великому вечорі" з Головановим (05.03)

У студії обговорили розгін наметового містечка під парламентом, інформацію про злиття фракцій "БПП" і "Народного фронту".

Мустафа Найєм, коментуючи зачистку наметового містечка, заявив, що цей протест до сих пір не до кінця зрозумілий людям.

"Я думаю, що не можна робити завжди якісь рівняння на те, що було в минулому. Було безліч разів ... Давайте згадаємо податковий майдан, який теж розігнали і ніхто не вийшов. Питання, я думаю, не в законності, а в легітимності. Тобто якісь процеси в суспільстві легітимізуються тим, що безліч людей залучені і розуміють, що відбувається. На жаль, той протест, який ми організували починаючи з 17 числа, хтось залишився, хтось пішов, хтось почав свої робити, він, мені здається, до цих пір не до кінця зрозумілий людям", - сказав гість програми.

Також, за словами нардепа, якби не протест під парламентом багато чого не можна було б досягти.

"Хоча в моєму розумінні, системність того, чого ми вимагали недооцінити складно. Адже якщо вже так подивитися, так по-чесному, в сухому залишку гамбурзький рахунок, якби не той протест, то навряд чи б Порошенко вніс Антикорупційний суд, якби не той протест, навряд чи ми б почали міняти виборче законодавство, з яким вони тепер не знають, що робити. Якби не той протест, ми б не почали процес по зняттю депутатської недоторканності", - сказав Найєм.

Гість програми "Великий вечір" з Василем Головановим - народний депутат від фракції "БПП" Мустафа Найєм.


Підписуйтесь на NEWSONE в Telegram. Дізнавайтесь першими найважливіші новини.