Прямой эфир

Текстиль для дому - як обирати, щоб не прогадати? 

Домашній текстиль грає безліч ролей у нашому житті, це одночасно декоративні та практичні вироби, що безпосередньо впливають на наше здоров'я та комфорт. Вибір текстилю має бути добре продуманий, погано підібрана постільна білизна або ковдра може завдати дискомфорту, що може позначитись на психічному та фізичному здоров'ї. З цієї статті ви дізнаєтеся, на що звертати увагу при виборі текстилю для оселі, а також дізнаєтеся, які вироби варто купити в спальню, щоб зробити її затишною і функціональною.

Текстиль для дому

Домашній текстиль у жилому приміщенні – невід'ємний елемент дизайну інтер'єру. Виготовляється з трикотажного полотна або тканини, отриманої з переробленої текстильної сировини, одержаної з рослин, тварин або синтетичних матеріалів, наприклад, поліестеру. До текстилю відносяться скатертини, постільні речі, простирадла, пледи, покривала, серветки, наволочки та рушники для ванної.

Будь-який вид текстилю виконує у приміщенні дві функції: перша практична, друга декоративна. Вироби можуть бути прикрашені принтами, тисненням чи вишивкою. Завдяки домашньому тектилю, придбаному в інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua, ви можете легко та швидко змінити обстановку вітальні чи спальні. Також вироби дуже сильно впливають на самопочуття та комфорт під час  відпочинку.

Одними з найважливіших товарів є простирадла, постільна білизна, ковдри та подушки. Правильний підбір цих виробів дуже важливий, адже ви щодня відпочиваєте під ковдрою та на постільній білизні, безпосередньо торкаєтеся їх шкірою хоча б кілька годин, тому так важливо, щоб вони були виготовлені з найкращого по якості та складу матеріалу. 

Постільна білизна є одним з основних текстильних виробів у спальні, комплект має бути виготовлений з матеріалу, що пропускає повітря і перешкоджає надмірному потовиділенню тіла. Найкраще підійде постільна білизна з бавовни. Це можуть бути комплекти з бавовняного сатину, ранфорсу, бязі, трикотажна або тепла фланелева постільна білизна на зиму. Перед покупкою уточнюйте склад матеріалу - чим більше бавовни тим краще. Так само можна знайти комплекти з бавовни з додаванням поліестеру. Але в цьому випадку зверніть увагу на те, чи є бавовна основною частиною сировинного складу. 

Вибір постільної білизни та іншого текстилю для дому не повинен обмежуватися тільки типом матеріалу.  Важливі також розмір, колір та малюнок. Виберіть речі з відповідними характеристиками та параметрами і наповніть свій дім дійсно якісними та потрібними речами.