Слухати
Слухати

Суб'єктивні підсумки (19.07)

19.07.2017

Під час ефіру на NewsOne обговорили розгляд в суді справи щодо Олега Ляшка, звання полковника серед депутатів і багато інших тем.

Політичний експерт Дмитро Співак, коментуючи бійку Капліна і Мосійчука біля Печерського суду, заявив, що цей випадок показує рівень політичної культури та етики серед депутатів.

Співак також назвав суд над Ляшко "подарунком" для нардепа від Банкової, адже для глави "радикалів" така подія справжнє свято. На думку експерта, за допомогою суду Олег Ляшко буде підвищувати свій рейтинг.

"Олег Ляшко найбільш зручний варіант майбутнього кандидата в президенти, як пара до Петра Порошенка у другому турі", - сказав Співак.

Також Співак закликав людей розрізняти правду політиків від брехні.

"Наша з вами задача навчиться все-таки розрізняти, де по-справжньому йдуть баталії, а де нам намагаються нав'язати і показати низькопробну, провінційну театралізовану постановку", - підкреслив експерт.

Крім цього, експерт назвав уряд Володимира Гройсмана "договорняком" і розкритикував депутатів за те, що вони не вирішили питання з медичною реформою, а пішли на канікули.

Суб'єктивні підсумки дня підвели з політичним експертом Дмитром Співаком.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...