Слухати
Слухати

"Суб'єктивні підсумки" (29.10)

30.10.2017

Під час програми обговорили проголошення незалежності Каталонії, президентські амбіції Святослава Вакарчука, акцію протесту під Верховною Радою, вручення Михайлу Саакашвілі документів про позбавлення громадянства, Раду регіонального розвитку, теракт біля телеканалу "Espreso.TV", в якому загинуло дві людини і були поранені нардеп Мосійчук і політолог Бала, скандальний суд над главою ОУН Коханівським, повідомлення екс-нардепу Мартиненко про підозру у незаконному заволодінні державним підприємством "Енергоатом", розслідування НАБУ "чорної бухгалтерії" Парті регіонів і діяльності Пола Манафорта, видачу Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова Туреччині, можливу відставку Рекса Тіллерсона, законопроект про реінтеграцію Донбасу.

В'ячеслав Піховшек заявив, що раніше він сподівався, що Петро Порошенко прийшов, щоб припинити війну.

"Для мене було очевидним, що Порошенко, як бізнесмен зацікавлений у зростанні капіталізації свого бізнесу. Я виходив з того, що президент Порошенко, вірніше Порошенко, який стає президентом, захоче заробити грошей, а для цього або хоча б для цього він зупинить війну", - сказав журналіст.

Однак, за словами Піховшека, вже в серпні 2014 роки йому стало зрозуміло, що Порошенко прийшов не для того, щоб припинити війну.

Традіцінно "Суб'єктивні підсумки" тижні від журналіста і телеведучого В'ячеслава Піховшека.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...