Слухати
Слухати

"Суб'єктивні підсумки" (28.10)

30.10.2017

В ході програми обговорили візит Курта Волкера в Україну, понад 200 тисяч грн зарплати Корчак, теракт, під час якого постраждав Ігор Мосійчук, ціни на медицину після реформи, новину про те, що Угорщина зірвала засідання комісії Україна-НАТО, новину про те, що Україна не підтримала Ізраїль в ООН, поїздки українців за кордон на заробітки.

Анна Герман, коментуючи теракт, під час якого постраждав Ігор Мосійчук, заявила, що бачити всюди руку Кремля - ​​це поганий знак для України.

"Якщо вірити версії про те, що все що погане відбувається в Україні - це все рука Москви, то це погана новина для нас. Це означає, що Українська держава настільки слабка, що не може зовсім ніяк протистояти Росії. Це означає, що ми не маємо перспективи. Це означає, що всі дії щодо зміцнення поліції, армії та інших спеціальних служб марні, ми нічого не можемо зробити", - сказала політик.

Також Герман згадала слова одного з користувачів Facebook про те, що ще кілька вибухів і в Києві можна буде вводити воєнний стан.

Нагадаємо, що увечері 25 жовтня в Києві стався вибух, в результаті якого поранення отримав нардеп Ігор Мосійчук, а також політолог Віталій Бала. Крім цього, під час вибуху загинув охоронець Мосійчука і чоловік, який проходив повз.

Традиційні "Суб'єктивні підсумки" з Анною Герман.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...