Слухати
Слухати

Суб'єктивні підсумки (28.07)

29.07.2017

У студії обговорили новину про затримання заступника голови МВС Вадима Трояна, обіцянку Михайла Саакашвілі повернутися в Україну, мовний конфлікт під час ефіру на телеканалі ZIK.

Багатьма ЗМІ в п'ятницю, 28 липня розлетілася новина про те, що заступник міністра МВС Вадим Троян був спійманий на хабарі в розмірі 2 мільйони гривень. Незабаром цю інформацію спростував сам Троян, який заявив, що він зараз у відпустці. Також ЗМІ повідомляють, що на хабарі попався не сам Троян, а його помічник.

Коментуючи даний інцидент, Світлана Крюкова заявила, що за її інформацією, до кінця дня цей скандал вирішували на дуже високому державному рівні.

"Під кінець сьогоднішнього дня цю історію "розрулювали" на рівні дуже високих людей в нашій державі", - сказала журналіст, додавши, що вона не розуміє чому українські політики тримали довгу паузу і утримувалися від заяв з цього приводу.

Також Крюкова підкреслила, що даний скандал є сильним ударом по Арсену Авакову.

Крім цього, Ігор Гужва заявив, що цей інцидент має велику відміну від скандалів, які траплялися в МВС раніше.

"Тут на відміну від багатьох інших "залетів", які траплялися в поліцейському відомстві, наприклад, від випадку в Княжичах, мова йде не просто про якихось підлеглих, які щось наплутали і не так зробили. Тут мова йде про те, що існує корупційна вертикаль рекету та здирництва, яка веде на самий верх МВС ", - сказав Гужва, додавши, що з цього потрібно робити висновки.

П'ятничні "Суб'єктивні підсумки дня" підводимо з творцями газети "Страна.ua" Ігорем Гужвою та Світланою Крюкової.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...