Слухати
Слухати

Суб'єктивні підсумки (27.07)

28.07.2017

В ході програми говорили про приватизацію в Україні всіх державних цирків і кіностудії імені Довженка, позбавлення Михайла Саакашвілі громадянства України, а також про новину, що генпрокуратура Грузії не видасть Леоніда Черновецького.

В Україні приватизують всі державні цирки, а також планується розпродаж об'єктів кіноіндустрії. В цілому планують приватизувати понад тисячу підприємств. Відповідні списки оприлюднили в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі.

Коментуючи приватизацію, Євген Червоненко заявив, що вона буде страшніше ваучерної приватизації.

"Під шум літа, хай я помилюся, але може статися те, що буде страшніше першої приватизації", - сказав Євген Червоненко, додавши, що, наприклад, французька автокомпанія Renault є державною, але прибутковою.

Крім цього, Червоненко висловив переконання, що Грузія не видасть Україні колишнього мера Леоніда Черновецького.

"Навіть Грузія, яка в лідерах за легкістю ведення бізнесу, незважаючи на брехню з нашого боку, сказала, що Черновецького не віддасть, так як він її громадянин", - сказав Червоненко, нагадавши, що у Черновецького є можливість переміщатися між Грузією та Ізраїлем.

Також політик згадав, що, коли він приходив до нього і вимагав поставити підпис, Черновецький раптом падав під стіл і показував йому звідти фотографії котиків, а в особливо важливих питаннях виходив співати.

"Суб'єктивні підсумки дня" підводимо з українським громадським і політичним діячем, бізнесменом Євгеном Червоненком.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...