Слухати
Слухати

"Суб'єктивні підсумки" (26.10)

27.10.2017

Під час програми обговорили рейтинги українських політиків, місцеві вибори в Україні, замах на народного депутата Ігоря Мосійчука, заяву Омеляна про те, що дорога на Старий Угринів буде відновлена, День автомобіліста, інформацію про продаж концерну "Антонова" Китаю.

Євген Червоненко, коментуючи електоральні вподобання українців, заявив, що Юлія Тимошенко розуміє, що це її останній шанс стати президентом.

"Я не вірю в нові обличчя. З повагою, я не вірю в те, що Надя Савченко, і це вже показує рейтинг, готова, це не буду давати оцінок, проект. Радує рейтинг Гриценка, радує все, але ті цифри - річ уперта і все успішне живе цифрами і весь світ йде в цифри. Я думаю, з цієї всієї когорти номер два (Юлія Тимошенко ред.) натерпівся в своєму житті і розуміє, що це останній візит перед відходом з базару", - сказав Червоненко.

Також колишній міністр додав, що Тимошенко сильніше багатьох чоловіків.

"Я дуже сподіваюся, що "Батьківщина", яка має найбільший рейтинг в країні все-таки не обдурить народ. Я чомусь упевнений, говорячи з Юлією Володимирівною, її настрій. У чому їй не відмовиш - вона сильніша багатьох наших мужиків" , - сказав екс-міністр.

Крім цього, за словами Червоненка, застосовувати свавілля - це не вихід і від цього країна вибухне.

Традиційні "Суб'єктивні підсумки" з екс-міністром транспорту Євгеном Червоненком.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...