Слухати
Слухати

Суб'єктивні підсумки (26.07)

27.07.2017

Під час ефіру обговорили позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства, призупинення електрозабезпечення частини тимчасово окупованих територій, а також нові санкції США проти РФ.

Нагадаємо, що в середу, 26 липня колишнього главу Одеської ОДА Михайла Саакашвілі позбавили українського громадянства. Причиною тому стала недостовірна інформація, яку він вказав при отриманні паспорта. Зокрема, колишній президент Грузії не повідомив, що перебуває під слідством.

Дмитро Співак підкреслив, що Одеса розчарувалася в Саакашвілі, а також його дивує бажання колишнього президента Грузії стати українським політиком.

"Саакашвілі в Україні, напевно, комусь не потрібен, як політик", - припустив Співак.

Також, на думку Співака, своїм рішенням позбавити колишнього губернатора Одеської області громадянства, Порошенко навіть допоміг йому, так як рейтинг Саакашвілі стрімко падав вниз.

"В Україні б у нього нічого не вийшло. І якби не сьогоднішня новина з тим, що він втратив українське громадянство, можете не сумніватися, що десь через п'ять-шість місяців вже вся Україна була б повністю розчарована в цьому колись практично месії", - підкреслив експерт.

Крім цього, Співак вважає, що у Саакашвілі тепер є можливість покинути Україну і переїхати, наприклад, в США.

"Суб'єктивні підсумки дня" підвели разом з політичним експертом Дмитром Співаком.


Loading...