Слухати
Слухати

Суб'єктивні підсумки (24.07)

25.07.2017

В ході програми обговорили ряд важливих тем, серед яких судова реформа в Польщі, телефонні переговори глав країн в "нормандському форматі", "бурштинову справу" Розенблата і Полякова, залучення депутатів до кримінальної відповідальності, заяви глави СБУ Грицака, санкції проти РФ, пенсії в Україні, обшуки на спиртзаводах.

Підводячи суб'єктивні підсумки Максим Гольдарб заявив, що багато українців емігрують з країни.

"Населення України сьогодні не складає 40 мільйонів. Багато хто поїхав, багато хто хоче виїхати, багато збираються", - сказав він.

Також Гольдарб зазначив, що українці тепер почали споживати газу більше, ніж промисловість.

"Вперше в Україні люди споживають газу більше, ніж промисловість. Ми споживаємо 17 мільярдів, а промисловість 10-11 куб.м", - сказав глава громадської організації "Громадський аудит".

Крім цього, на думку Гольдарба, Україна потребує переформатування влади.

"Переформатування влади в Україні необхідно, але абсолютно законним способом - виборами", - заявив він.

Коментуючи скандал з електронними браслетами навколо Полякова і Розенблата, Гольдарб підкреслив, що депутати користуються тим, що Рада не дала згоду на їх арешт.

"Народні депутати користуються тим, що парламент не дав згоду на їх затримання і арешт, і вони просто посилають всі служби", - заявив Гольдарб.

Крім цього, Гольдарб висловив упевненість, що в Україні через кілька років знайдуться гідні люди, за яких і буде голосувати народ.

Суб'єктивні підсумки дня підвів голова громадської організації "Громадський аудит" Максим Гольдарб.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...