Слухати
Слухати

"Суб'єктивні підсумки" (06.10)

07.10.2017

У студії обговорили судову реформу, тарифи на комунальні послуги та багато іншого.

Олексій Кучеренко заявив, що останнім часом він намагається менше дивитися на те, що відбувається у Верховній Раді.

"Я вам зізнаюся чесно, що останнім часом я, як і більшість осудних і адекватних людей, намагаюся мінімізувати перегляд і телевізора, і особливо Верховної Ради. Хоча волею не волею ми все одно звертаємо увагу і дивимося на те, що там відбувається" - сказав колишній міністр.

Також Кучеренко додав, що слово "реформа" серед громадян стає лайливим.

"Я ходжу по дворах, я проводжу дворові зустрічі в Києві, я на цьому тижні два дні був у Дніпропетровській області та з задоволенням. Нікополь та Кам'янське - це колишній Дніпродзержинськ і Дніпро - це колишній Дніпропетровськ, дуже славне місто і поспілкувався з людьми, з жителями. По-перше, можу сказати одне, слово "реформа" стійко вже стає загальним і лайливим в Україні", - сказав Кучеренко.

Крім цього, екс-міністр зазначив, що в Україні все більше громадян починають думати про еміграцію.

"Валізні настрої починають домінувати. Тут не треба бути соціологом, щоб це зрозуміти. Це реально так. Нам уже бракує металургів і металургійні комбінати не можуть знайти собі працівників, нам не вистачає будівельників, нам не вистачає медиків, 66 тисяч медиків поїхали з країни", - сказав Кучеренко і додав, що українці працьовиті і розумні люди, яких із задоволенням чекають в інших країнах.

Сьогодні "Суб'єктивні підсумки" підводимо разом з екс-міністром з питань житлово-комунального господарства (2007-2010 рр) Олексієм Кучеренко.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...