Слухати
Слухати

"Суб'єктивні підсумки" (05.10)

05.10.2017

Під час програми обговорили блокування парламенту під час голосування за президентський закон про реінтеграцію Донбасу, закони про пенсійну і судову реформи, інформацію про те, що Росія - це основний постачальник вугілля в Україну.

Євген Червоненко заявив, що він вірить в прогрес.

"Я все одно вірю в прогрес, вірю в розум, в силу ... Я просто дивлюся на людей, які мене оточують", - сказав політик.

Також, за словами бізнесмена, він завжди намагається бути щирою людиною.

"Для мене величезна радість, дивлячись в очі кажу, що всі, хто знає Женю Червоненко кажуть, що і міністром, і губернатором, і чемпіоном по ралі, і сьогодні він однакова людина. Я говорю нормальним - нормально. Так, я не подобаюся багатьом за різкість, за але це мене не стосується. Я, принаймні, намагаюся бути щирим ", - сказав він.

Крім цього, Червоненко зізнався, що його шокувала фраза Ігоря Кононенка в парламенті про те, що всі проголосують.

"Мене сьогодні, як шаблею, як бритвою різанули з усього бедламу, що відбувається в парламенті дві фрази. Коли Ігор Кононенко, інтелігентний такий, зважений сказав:" Та куди вони подінуться, проголосують". Мене охолодило, це тоном  "регіоналів" гіршого періоду", - сказав політик.

Також, за словами бізнесмена, його здивувала Ірина Геращенко, яка кричала в Верховній Раді "всім сидіти".

Традиційно в четвер підводимо "Суб'єктивні підсумки дня" разом з громадським і політичним діячем, бізнесменом Євгеном Червоненком. Спеціальний гість - перший заступник начальника ГФС Києва в 2014-2015 роках Ігор Бондаренко.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...