Слухати
Слухати

"Суб'єктивні підсумки" (04.10)

05.10.2017

В ході програми обговорили заяву Гелетея про наклеп на його адресу, пояснення Луценка, чому Україна не може екстрадувати Саакашвілі в Грузію, слова Муженка про те, що над військовими складами в Калинівці були помічені космічні апарати, судову і пенсійну реформи.

На початку ефіру Дмитро Співак привітав працівників сфери освіти з Днем вчителя.

Експерт також заявив, що він почав хвилюватися за психологічне здоров'я народних депутатів.

"Депутати взяли такий законодавчий темп на чолі зі своїм геніальним спікером, що я навіть трохи починаю переживати за їх психологічний стан, за стан їх здоров'я", - сказав Співак.

Коментуючи скандал навколо Валерія Гелетея, політолог заявив, що генерал просто не розуміє, що в Китаї за подібні дії його б розстріляли.

"Найцікавіше - це реакція самого генерала Гелетея. Реакція людини, яка в принципі не розуміє, що тут такого ... Ну не розуміє генерал Гелетей, що в Китаї його б розстріляли приблизно, а в більш демократичних і спокійних державах, наприклад, у Франції, в Німеччині, в Литві, в Чехії на ранок він був би вже у відставці, і було б відкрито кримінальну справу", - сказав Співак.

Нагадаємо, що журналісти програми Схеми заявили, що працівники Державної служби охорони виконували функції прислуги на святкуванні 50-річчя свого керівника Валерія Гелетея. Сам чиновник заявив, що матеріал будується на домислах і спотвореній інформації.

Традиційні "Суб'єктивні підсумки дня" з політологом Дмитром Співаком.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...