Слухати
Слухати

Станція метро "Вокзальна" в Києві знову повноцінно запрацювала

31.08.2016

Станція метро "Вокзальна" в Києві 31 серпня знову запрацювала у звичному режимі.

Про це повідомила кореспондент NewsOne Анастасія Гусарева.

Вона зазначила, що станція в травні була частково закрита для проведення капітального ремонту ескалатора - в години пік не працювала на вхід. У КП "Київський метрополітен" вибачилися за тимчасові незручності і пообіцяли, що найближчим часом закривати станцію не будуть, а пересування пасажирів буде комфортнішим.

"Сьогодні станція метро повинна запрацювати в звичайному режимі. Ніяких закриттів не планується. Роботи планували завершити 6 вересня, проте це вдалося зробити раніше", - сказала Гусарева.

На відкритті побував мер Києва Віталій Кличко, який заявив, що робить все для ефективної роботи метрополітену.

"Ми знаходимо кошти і робимо все для того, щоб метро працювало ефективно. У цьому році заплановано ремонт 10 ескалаторів. На це виділено близько 40 млн грн. Кошторис ремонту цього ескалатора склав 16,5 млн грн. Наше ключове завдання - наповнювати бюджет, щоб його інвестувати в інфраструктуру", - сказав мер столиці.

Як повідомляв NewsOne, раніше на Вокзальній площі в Києві прийнято рішення змінити розташування зупинок громадського транспорту на період ремонту ескалаторів станції метро "Вокзальна".