Слухати
Слухати

Сергій Тарута у "Великому інтерв'ю" з Оленою Кирик (19.05)

20.05.2017

У студії телеканалу NewsOne прокоментували презентацію проекту пенсійної реформи, можливе зняття недоторканності з трьох нардепів через е-декларації, рік роботи генпрокурора на своїй посаді, роботу парламенту і багато іншого.

На думку Тарути, Юрій Луценко у своїх діях на посаді глави Генпрокуратури більше демонструє якості політика, ніж прокурора.

"Потрібно не забувати про те, що Луценко був і залишається політиком. Якщо говорити про класичного прокурора, то він нікому нічого не розповідає, поки реально не буде притягнутий до відповідальності обвинувачений. Тоді як політик тут же випереджає всі події - іноді не збігається з реальним очікуванням те, що він декларує. Луценко залишається політиком і веде комунікацію з суспільством в рамках ще й своєї політичної діяльності", - підкреслив парламентарій.

Крім цього, політик припустив, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман найближчим часом не покине займану посаду.

"Моя суб'єктивна думка, що Гройсман залишиться. Так, трошки почистять склад уряду, і це як раз будуть компроміси, адже у них немає іншої альтернативи. Ми розуміємо, що на сьогоднішній день рішення нашого парламенту залежать від фракції, яка має найбільше голосів (140) - БПП. Якщо вони домовляться з "Народним фронтом" і іншими групами, то в уряду Гройсмана проблем не буде", - підкреслив Тарута.

Гість "Великого інтерв'ю" з Оленою Кирик - народний депутат України Сергій Тарута.


Loading...