Слухати
Слухати

Сергій Поярков у програмі "Початок" з Василем Головановим (24.07)

24.07.2017

У студії NewsOne поговорили про результати телефонних переговорів в "нормандському форматі", шляхи врегулювання конфлікту на Донбасі, справі Максима Полякова, проблемах внутрішніх переселенців в Україні, роботу НАБУ.

Нагадаємо, що в понеділок, 24 липня відбулися двогодинні переговори лідерів країн "нормандської четвірки", в яку сходять Петро Порошенко, Ангела Меркель, Емануель Макрон і Володимир Путін. Сторони заявили про важливість припинення вогню на Донбасі і виведення важкого озброєння. Також Порошенко під час переговорів назвав останні дні липня одними з найкривавіших в 2017 році і закликав Росію припинити свої дії.

"Я впевнений, що на дипломатичному фронті в України все гаразд. Я впевнений, що вони йдуть до правильного формату. Я впевнений, що в кінці кінців ми повернемося до Будапештського меморандуму", - сказав Поярков, додавши, що дипломатично ми йдемо до перемоги над агресором.

Крім цього, на думку Пояркова, Україна не може вивести свою армію з Донбасу поки не переможе Росію.

Під час ефіру Сергій Поярков також підкреслив, що Україні не слід звертати увагу на будь-які заяви ватажка "ДНР" Захарченко.

Поярков додав, що Україна повинна нагороджувати українців, які перебуваючи на окупованій території, інформують українські спецслужби.

Говорячи про роботу НАБУ, політичний коментатор заявив, що йому не подобається, те як вони займаються збором доказів.

Гість програми "Початок" з Василем Головановим: Сергій Поярков, політичний коментатор, художник, громадський активіст.


Loading...