Слухати

Сергій Лещенко у "Великому інтерв'ю" зі Світланою Орловською 02.06.16

03.06.2016

У четвер, 2 червня, гостем програми "Велике інтерв'ю" зі Світланою Орловської був депутат від "Блоку Петра Порошенка", журналіст Сергій Лещенко.

Перше запитання стосувалося можливості зламати систему зсередини. На думку депутата, це цілком реально тільки за допомогою зовнішньої допомоги.

За словами Лещенка, документи "чорної бухгалтерії" Партії регіонів у нього з'явилися набагато раніше, однак весь цей час він займався їх розшифровкою.

Також у студії нардеп відповів на запитання, що стосувалися роботи НАБУ, життя парламенту, дисципліни депутатів, спілкування з Джорджем Соросом.

Лещенко також в цілому позитивно оцінив новий закон про реформу судів, особливо відзначивши підвищення зарплати суддям, що є суттєвим кроком у напрямку боротьби з корупцією.

Крім цього, телеглядачі поцікавилися у депутата, чи не боїться він, що у нього заберуть депутатський мандат через те, що він оприлюднює факти корупції.

"Я перестав боятися ще за президентства Леоніда Кучми і після вбивства Гонгадзе. З того часу я нічого не боюся", - зазначив він.

Також були порушені теми внутрішнього життя в БПП, газових тарифів, реформ, допомоги чорнобильцям, прийнятих змін до Конституції в частині правосуддя і багато іншого.

Популярне вiдео: