Слухати
Слухати

Міхаїл Саакашвілі в "Великому інтерв'ю" зі Світланою Орловською 30.05.16

31.05.2016

У понеділок, 30 травня, гостем програми "Велика інтерв'ю" зі Світланою Орловською був глава Одеської ОДА Михаїл Саакашвілі.

Перше питання, на яке відповів губернатор Одеської області, стосувалося критики недоліків роботи президента. Він зазначив, що людей більше цікавить те, що робиться в регіоні, ніж критика вищих ешелонів влади. Крім цього Саакашвілі коротко розповів, про що розмовляв під час зустрічі з Петром Порошенком.

Відносно призначення нового прокурора Одеської області він підкреслив, що Давид Сакварелідзе не піде на цю посаду після того, як влада з ним вчинила. При цьому зазначивши, що задоволений тими змінами в складі ГПУ, які почав робити новий генпрокурор Юрій Луценко.

Питання, які звучали в ефірі, в основному стосувалися його діяльності в Одеській області. Зокрема, телеглядачі хотіли дізнатися п'ять великих проектів, реалізованих за рік губернаторства, чому проводилися обшуки в Одеській ОДА, як в цьому році покращиться відпочинок в Затоці, коли буде відремонтована дорога Татарбунари - Приморське, наскільки швидко приберуть з посади мера Одеси Геннадія Труханова. Також люди цікавилися його планами щодо виборчої кампанія в Грузії, чи залишить Саакашвілі українську політику. Крім цього глава Одеської ОДА відповідав на питання з приводу перевірки роботи Яценюка на посаді прем'єра, його відносин з президентом Порошенко. Була порушена тема і проведення Євробачення. Губернатор вважає, що конкурс обов'язково потрібно проводити в Одесі, так як це музичне місто, і воно найближче знаходиться до Криму - батьківщини Джамали.

По закінченню передачі Саакашвілі зазначив, що це була перша програма, протягом якої він весь час намагався говорити саме українською мовою. Також він отримав від ведучої домашнє завдання - питання, на які не встиг відповісти в процесі прямого ефіру.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...