Слушать
Слушать

"Суб'єктивні підсумки" (27.10)

28.10.2017

У студії обговорили систему субсидій в Україні, ситуацію в Павлограді Дніпропетровської області, з'їзд Ради регіонального розвитку.

Олексій Кучеренко заявив, що останні події змушують замислитися, де ми знаходимося.

"Чесно кажучи, питання що відбувається стало, напевно, актуальним не тільки для мене сьогодні, а й взагалі для більшості населення країни. Останні події калейдоскопічно просто і, чесно кажучи, змушують задуматися, де ми знаходимося? Хто ми? Куди ми рухаємося?" - сказав він.

Також Кучеренко зазначив, що більшість населення вже знає, чим займається НКРЕКП.

"Я щиро радий, що 90% населення розуміє значення цього органу і намагається зрозуміти, звідки він звалився на нашу голову і яку місію він буде виконувати надалі", - сказав колишній міністр.

Крім цього, Кучеренко заявив, що в Україні не вистачає вугілля.

"Я вам скажу, що нам не вистачає сьогодні вугілля, мінімальні запаси за останні багато років на сьогодні вугілля", - сказав Кучеренко.

Крім цього, колишній міністр зазначив, що питання націоналізації енергетичних активів України стане головним програмним питанням будь-якого майбутнього кандидата в президенти України з великими шансами на успіх.

Кучеренко також назвав субсидії бідою, злом, ямою і катастрофою України.

Сьогодні "Суб'єктивні підсумки" підводимо разом з екс-міністром з питань житлово-комунального господарства (2007-2010 рр) Олексієм Кучеренком.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...