Слухати
Слухати

Ранок на NewsOne: Чи відчуваєте ви, що США реально підтримують Україну? (11.05)

11.05.2017

В ході ранкової програми обговорили заяву МВС про розслідування через сутички в Дніпрі 9 травня.

Нагадаємо, в Дніпрі біля монумента Слави 9 травня сталася бійка між учасниками АТО і ветеранами Другої світової війни через комуністичну символіку. В результаті у відставку пішло керівництво поліції в Дніпропетровській області. Зокрема, новим начальником Головного управління Нацполіції Дніпропетровської області став Віталій Глуховеря.

Також голова МВС Арсен Аваков попросив вибачення в українців за заворушення в Дніпрі під час заходів 9 травня.

"Хочу вибачитися перед українським народом за ті обставини, які призвели до неналежної реакції поліцейських у Дніпрі. Вважаю, що прийняті нами заходи будуть адекватні, і до 10 липня ми зможемо дати публічну інформацію та звіт про подробиці того, що там відбувалося. Ми вивчимо це, це урок для кожного з нас", - зазначив він.

Крім цього, в ефірі обговорили запланований візит Гройсмана в Ізраїль, заклик Amnesty International провести публічні вибори Уповноваженого з прав людини, зустріч Клімкіна з Трампом і Пенсом, очікування від другого півфіналу Євробачення-2017, нові деталі у справі Шеремета, відпустку Валерії Гонтаревої, візит в Україну представників МВФ.

Гостями ранкового ефіру NewsOne з Максом Назаровим, Ангеліною Пичик і Діаною Панченко стали політолог Валерій Гончарук, журналіст, політичний експерт Валерій Калниш, а також народний депутат Наталія Кацер-Бучковська.

Подписывайся на NewsONE во Вконтакте. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...