Слухати

Рабінович: Порошенка заганяють в глухий кут, щоб потім скинути владу (випуск від 22.05)

23.05.2016

Головною темою випуску "Суб'єктивних підсумків тижня" з Вадимом Рабіновичем від 22 травня стала заява Петра Порошенка про можливе розблокування політичного процесу з метою проведення виборів на окупованих територіях Донбасу, а також мітинг "Азова", який вийшов під стіни Верховної Ради через цю заяву.

Вадим Рабінович вважає, що таким чином президент виявився загнаний у глухий кут.

"Я хочу загострити увагу на ось цьому епізоді, тому що, на мій погляд, у країні готується сьогодні просто військовий переворот. Сьогодні Порошенко замкнутий між двома силами. Ви знаєте, що Нуланд (Вікторія Нуланд, - держсекретар США, - ред.) була в Москві і за всіма даними, які сьогодні є, до 31 липня ми повинні, як обіцяли на Заході, підписати якісь домовленості і якісь почати проводити вибори. Ми цього зробити не можемо, Порошенко не може це провести в парламенті. Тому що його головні союзники, яких тільки що сьогодні ми бачили на екрані, вони не дадуть йому це зробити", - зазначив Рабінович.

Крім цього протягом випуску він встиг прокоментувати скандал навколо тимчасових слідчих комісій у Верховній Раді, виступити проти приватизації ОПЗ, поміркувати про перейменування Дніпропетровська в Дніпро, назвати економістів МВФ вбивцями через їх бажання роздобути український ліс і багато іншого.

Популярне вiдео: