Слухати
Слухати

Помазанов: Тимошенко не хоче розслідування справ минулого десятиліття, напевно, боїться

06.07.2016

Парламент повинен працювати, а не займатися виключно популізмом і розкручуванням окремих політичних сил і діячів.

Таку думку в ексклюзивному коментарі телеканалу NewsOne висловив народний депутат від партії «Народний фронт» Андрій Помазанов.

«Створити робочу групу або тимчасову слідчу комісію (по тарифах - ред.), - це абсолютно не є проблемою. Питання в іншому - яка мета цього. Або ми хочемо пропіаритися, або досягнути конкретних результатів отримання політичних дивідендів, або ж ми насправді хочемо справедливих розслідувань», - заявив нардеп.

Разом з тим він підкреслив, що лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко не хоче розслідувань справ десятилітньої давнини.

«Тимошенко не хоче розслідувань газових махінацій минулих десятиліть, оскільки їй мабуть є чого боятися в цих питаннях. Тому вона наполягає на тому, щоб ми створили орган, на якому вона буде просто грати певний час свою політичну роль з нашими громадянами і з нашими виборцями. Тому я особисто не проти створення будь-яких органів і комісій, які дозволять з’ясувати нам обставини підвищення тих чи інших тарифів, але ми повинні розуміти, або вони призводять до результату, або не призводять", - наголосив нардеп.

На його думку, та слідча комісія, яку зараз пропонує створити прем’єр Володимир Гройсман, не призведе абсолютно ні до чого, окрім пустих балачок.

«Тому зараз повинні не йти на поводу у так званих продемократичних сил і опозиції, а просто почати працювати і розблокувати парламент», - підсумував Помазанов.

Як повідомляв NewsOne, раніше Тимошенко розповіла, навіщо нардепи блокують роботу Ради.

За її словами, нинішня влада готова створити тимчасову слідчу комісію не по тарифам, а по всьому газу, тобто з того моменту, коли його почали добувати.


Loading...