Прямой эфир

Підбір метальних ножів

Фото: метальні ножі

Для правильного підбору метальних ножів, орієнтуватися треба на їх особливості, конструкції та вигляд. Багато хороших ножів представлено на сайті one-click.com.ua – тут асортимент продукції постійно поповнюється. Можна просто ножі для метання купити, при цьому отримавши кваліфіковану допомогу. Спортивні та бойові ножі можна замовити з швидкою доставкою по Україні.

Відмінності метальних ножів

Для метання ефективно використовуватися можуть практично будь-які ножі, проте спеціальні їх варіації для цього значно краще пристосовані. Це можна побачити у різноманітних ситуаціях. Такі ножі є якісною і специфічною продукцією, яка достатньо відрізняється за:

  • власною формою;
  • геометричним показникам;
  • зовнішнім виглядом.

Відрізняються такі ножі за вагою та розмірами, формою леза, спрощеною рукояткою та балансом, який зміщується у бік або рукояті, або ж у бік леза. Тут треба завжди знати, який треба робити вибір і тому часто звертається людина у пошуках продукції до вивчення різноманітних видів товарів.

Більше про види металевих ножів

Вага – це основна характеристика таких виробів, яка залежить від параметрів та конструкційних особливостей моделі. На вагу також впливають ширина, довжина та товщина леза. Чим легше за власною вагою буде ніж, тим легше людина його метатиме, проте значної відстані він може й не подолати. Якщо ніж буде відносно важким, то він може долати великі дистанції, але при цьому людських зусиль потрібно буде прикладати більше, ніж у випадку з відносно легким варіантом.

Є дуже легкі, дійсно навіть мініатюрні металеві ножі, що нагадують на вигляд різноманітні наконечники стріл або дротики, що використовуються найчастіше для тренувань, які проходять в різних приміщеннях. Легкі ножі вагою до 100 грам добре підходять для початківців та любителів, не надто навантажуючи при цьому зв’язування кистей та різні м’язи. Середні ножі є найкращим варіантом для спортивного використання, і їх у тому числі купують і досвідчені спортсмени. Тяжкі ножі метати можуть на далекі відстані, і вони підходять людям з гарною фізичною підготовкою.

При виборі ножа потрібно обов’язково враховувати власні фізичні дані та підготовку, найкомфортніший спосіб метання ножа. Початківцям краще купувати ножі легше, а ось професіоналам не варто побоюватися того, що ніж може бути важчим. Вартість таких ножів зараз досить доступна, і тому їх впевнено можна купувати.