Прямой эфир

Піца: улюблена страва у незвичному виконанні

Піца

Яку страву найчастіше додають у замовлення клієнти служби доставки Рататуй? Ледь не кожен із них прагне піцу замовити у Львові, тож її, без вагань варто віднести до найулюбленішої їжі українців. Однак, піцу обожнюють жителі всіх країн не залежно від:

  • віку та статі;
  • громадянства й національності;
  • посади та соціального статусу.

Дана страва родом із Італії, та подобається всім і кожному. Не має значення, на якому континенті знаходиться людина, вона скрізь має можливість поласувати піцою. З цією метою можна обрати класичний варіант, як Чотири сири, Маргарита чи Гавайська або ж щось більш незвичайне. Існує чимало рецептур і, кожен народ видозмінює їх, додаючи інші, часом дуже незвичайні інгредієнти.

Піцу з особливим місцевим колоритом можна скуштувати в Австралії. Серед варіантів її начинки трапляється м’ясо:

  • кенгуру;
  • Ему;
  • навіть крокодила.

В Індії для піци обирають курчатко тандурі. А ще в деяких закладах на різних континентах можна скуштувати незвичайну чорну піцу. Саме така часто приваблює любителів всього неординарного. Готують її різними способами, та за основу завжди обирають чорне тісто, до якого відмінно підходить моцарела, томатний соус та орегано. Для начинки можуть використовуватися морепродукти, м’ясо, ковбаси, помідори та болгарський перець, зелень і шампіньйони тощо.

Існує безліч страв, які добре смакують споживачам за кордоном, хоча деякі з них можуть здатися для нас надто екзотичними, та й скуштувати їх зможе лише той, хто подорожує. Втім, не варто засмучуватися, у Львові, в Рататуй, піцайоло приготує не менш смачну їжу, а обрати складові до неї зможе кожен клієнт. Бажаєте скуштувати шедевр? Замовляйте страви з актуального меню!

Піца – страви на будь-який смак

Аби кожен шеф-кухар дотримувався тільки класичних рецептів, чи міг би він привабити до свого закладу нових клієнтів? Чим би одна конкретна піцерія відрізнялася від цілої низки інших? Так, звісно, відмінності б знайшлися, та загалом, де замовити піцу, для клієнта не мало б суттєвого значення. На щастя життя є більш цікавим та різноманітним і, пізнати його можна в тому числі через культуру та традиції, які знайшли своє відображення в кухні.

Піца має радувати око та шлунок. Вона повинна бути різноманітною, тож не варто боятися експериментувати, як робить це команда служби доставки Ratatouille. Її піцайоли володіють знаннями і мають особливі навички, що дозволяють створити напрочуд чудові страви – традиційні та не зовсім. Доволі часто споживачі обирають фірмову піцу з однойменною назвою, яка складається з:

  • помідорів та грибів;
  • моцарели й пармезану;
  • баклажанів та перцю;
  • томатного соусу, спецій і базиліку.

Є страва і для любителів салату Цезарь – піца Цезаре, в яку додається і курка, і соус Цезар, і навіть салат Айсберг. Якщо споживачеві подобається риба, він неодмінно зверне увагу на піцу Туна (з тунцем, каперсами та руколою). Коли ж хочеться чогось гостренького, то варто обрати піцу з промовистою назвою – Чилі. В ній є достатньо м’ясних інгредієнтів у вигляді салямі, шинки та ковбасок, а також – гострий соус, перець та спеції. Кожен може замовити традиційну та оригінальну страву, а також додати до неї інгредієнти собі до смаку.