Слухати
Слухати

Олександр Усик у "Політиці чемпіонів" зі Славою Вардою (28.05)

28.05.2017

В ході програми обговорили політичну ситуацію, безвізовий режим, спортивну кар'єру і безліч інших тем.

Усик розкритикував рекламу безвіза по Україні.

"Ми йшли з одним другом, бачимо великий такий плакат: "Безвіз". Навіщо це робити? Це ж коштує грошей. Не думаю, що ці плакати робить приватний підприємець, який пишається безвізом. Навіщо державні гроші витрачати на такі дурниці ... Я буду їздити так, як і їздив, просто без візи. Але, думаю, так, грошей немає, щоб комусь кудись їхати", - зазначив Усик.

Також Усик заявив, що проведення бою з Володимиром Кличком - неможливе і не потрібно.

"Як спаринг-партнери ми б могли побоксувати, але офіційний поєдинок, думаю, він не потрібен. Поясню чому. По-перше, у нас різні вагові категорії на цей момент. А друге - це те, що Володимир незабаром піде з боксу і буде займатися чимось іншим", - пояснив боксер.

Водночас Усик розповів, що Кличко виробляє дуже зручні боксерські труси. "Я боксував пару боїв в них, тому можу сказати, що вони дуже зручні, легкі і прикольно зроблені", - зазначив Усик.

Гість програми "Політика чемпіонів" зі Славою Вардою - український боксер, чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі (до 90,7 кг), олімпійський чемпіон 2012 (до 91 кг), чемпіон світу 2011 року (до 91 кг), чемпіон Європи 2008 року (до 81 кг), неодноразовий чемпіон України серед аматорів. Заслужений майстер спорту України, лідер рейтингу важкоатлетів за версією AIBA 2011-2012 років Олександр Усик.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...