Слухати
Слухати

Олег Тягнибок у "Наслідках" з Головановим (05.10)

05.10.2017

Увечері на NewsOne обговорили блокування парламенту під час голосування за президентський закон про реінтеграцію Донбасу, зовнішню політику України, протест представників ВО "Свобода" під стінами Верховної Ради.

Олег Тягнибок заявив, що українська влада називає позитивні речі, але замовчує про негативні.

"Для тих, хто знає і орієнтується в українській політиці, напевно, зрозуміла мотивація нинішньої влади. Насправді, коли я чую коментарі провладних спікерів, я ж прекрасно розумію, що вони лукавлять. Вони називають деякі позитивні речі, але не згадують деякі негативні речі", - сказав політик.

Також колишній депутат переконаний, що законопроекти про реінтеграцію Донбасу повинні обговорюватися публічно.

"Про такі речі треба говорити публічно, їх треба обговорювати, тим більше, це тема не сьогоднішнього дня. Невже в Адміністрації президента не знали, що 18 жовтня закінчуються повноваження того закону, за який голосували в вересні 2014 року, і за який "Свобода" тоді не голосувала", - сказав політик і додав, що у Порошенка все знали.

Крім цього, Тягнибок розкритикував в законопроекті про реінтеграцію Донбасу сьому статтю, в якій йдеться про необхідність виконання Мінських угод.

"Ці Мінські угоди фактично стануть законом. Хто підписав ці угоди? Кучма з Захарченком та Плотницьким. Ви уявляєте про що йдеться?" - сказав лідер ВО "Свобода".

Гість студії NewsOne в програмі "Наслідки" з Василем Головановим - народний депутат України, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.


Loading...