Слухати
Слухати

Олег Березюк у "Великому інтерв'ю" зі Світланою Орловською (18.05)

19.05.2017

Під час бесіди прокоментували скасування "закону Савченко", заборону в Україні російських соцмереж і низких ресурсів, візит місії МВФ, провал голосування щодо введення санкцій проти Януковича і оточення, а також багато іншого.

Зокрема, Березюк заявив, що рішення президента України Петра Порошенка заблокувати "Одноклассники", "ВКонтакте" і "Яндекс", є абсолютно правильним.

Однак, за словами парламентарія, такі заходи глава держави прийняв трохи з запізненням:

"Я, однозначно, підтримую це запізніле на три роки рішення президента. Адже "ВКонтакте", "Яндекс" і інші (ресурси, - ред.) є не просто ідеологічною зброєю Росії, а тими сайтами, які взагалі не контролювали контент. Так, через "ВКонтакте" наші діти могли заходити на найгірші сайти світу, в тому числі і порнографічні".

Також він зазначив, що голосування у Верховній Раді за скасування "закону Савченко" є яскравою ілюстрацією кризи правоохоронної системи України. Парламентарій висловив переконання, що ним маніпулювали суспільством для того, щоб випустити тих, кого необхідно було випустити.

"Всі, кому було необхідно, вийшли з СІЗО, а тепер знову треба повертатися до деспотичної машини. Адже те, що сьогодні прийняли в парламенті, повернуло нас на 15 років назад, коли в СІЗО під слідством людина може перебувати необмежену кількість часу, а це не те, що негуманно, а протиправно. Тепер прокуратура і слідчі органи можуть і далі знущатися над людьми", - підсумував нардеп.

Гість "Великого інтерв'ю" зі Світланою Орловською - народний депутат, лідер фракції "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...