Відкритий лист до українських політиків та чиновників

Размещено: 11.10.2018
Відкритий лист до українських політиків та чиновників

Колектив NEWSONE офіційно заявляє про постійний тиск і регулярні спроби втрутитись у редакційну роботу каналу з боку різних політичних сил та агресивно налаштованих псевдоактивістів.   

NEWSONE завжди працював і надалі працюватиме, керуючись європейськими нормами та стандартами журналістики при висвітленні подій в Україні та за її межами. Йдеться про правдивість, достовірність і об'єктивність інформації, яку ми пропонуємо нашим телеглядачам. Базовими цінностями каналу та його працівників  були, є і залишаються баланс думок та соціальна відповідальність. 

Ми закликаємо депутатів Верховної Ради України, членів РНБО, членів Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення, та чиновників усіх рівнів виключити будь-які політичні мотиви та гарантувати об’єктивність у випадку розгляду будь-якого питання щодо нашого телеканалу.

Ми вимагаємо припинити передвиборчі ігрища та політичні маніпуляції навколо NEWSONE.  Телеканал проводить самостійну редакційну політику, тож залишає за собою право на власний розсуд формувати теми дискусій та списки гостей, запрошених на ефір, згідно з вподобанням наших телеглядачів.

Редакційна рада та топ-менеджмент телеканалу беруть на себе відповідальність за те, що інформація, яка буде поширюватися в ефірі, не порушуватиме законів України, а її подача відповідатиме нормам журналістської етики.

Колектив телеканалу NEWSONE.


Подписывайся на NEWSONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.