Слухати
Слухати

"Наслідки" з Орловською та Головановим: Як вам живеться після заборони російських інтернет-ресурсів? (29.05)

30.05.2017

У студії NewsOne обговорили судовий процес у справі держзради втікача екс-президента Віктора Януковича.

Екс-президент України Віктор Янукович рано чи пізно понесе покарання за свої вчинки, заявив Добродомов.

"З Януковичем зрозуміло, його засудять або в серпні, або у вересні, або в жовтні - ця людина підлягає покаранню. Дивує, чому Яценюк не хоче дати свідчення. Я, як громадянин України, хотів би дізнатися, а про що вночі 18 лютого 2014 року на переговорах з тоді чинним президентом домовилися політичні лідери Майдану? Що вони пообіцяли або не обіцяли", - зазначив він.

На думку нардепа, затягування розслідування справ Майдану може відбуватися через небажання певних особистостей розкривати інформацію про події того часу.

"Така очна ставка потрібна, щоб розуміти всі нюанси української політики, ці ж не з'явились з нізвідки. Люди, які по 10-15 років в політиці, були у владі, опозиції, знову при владі ... Чому такий опір в питанні показів. На Майдані вони були безпосередніми учасниками. Затягування розслідування справ Майдану, можливо, відбувається через небажання когось розкривати інформацію", - підсумував він.

Крім цього, прокоментували обшуки співробітниками СБУ в офісах "Яндекс. Україна", проект земельної реформи.

Гості програми "Наслідки" зі Світланою Орловською - народні депутати Іван Винник від фракції "Блок Петра Порошенко" і позафракційний Дмитро Добродомов.


Loading...