Слухати
Слухати

"Наслідки" з Орловською та Головановим: Хотіли б ви, щоб фракції коаліції і "Батьківщина" об'єдналися? (30.05)

31.05.2017

Однією з основних тем програми стали перспективи звіту Володимира Гройсмана у Верховній Раді.

Українці не мають потреби в тому, щоб хтось їм оголошував якісь звіти, тому що люди сьогодні самі можуть оцінити рівень свого життя, власні можливості існування, вважає Тимошенко.

За словами Тимошенко, звіт - це коли люди почали жити порівняно краще. Але, як стверджує нардеп, сьогодні ми цього спостерігати не можемо. Тимошенко навела приклад дослідження Організації Об'єднаних Націй. Тимошенко переконана, що ніхто краще не може дати оцінку тому, який звіт сьогодні має дати президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман перед народом.

"Так ось, в Україні на сьогоднішній день 60% людей живуть за межею бідності. Потім, згідно зі свіжим рейтингом World Happiness, Україна увійшла до трійки найбільш нещасливих країн світу. І ще стоси таких рейтингів про те, що ми очолюємо корупційний рейтинг", - зазначила Тимошенко.

У свою чергу Артур Герасимов заявив, що влада поповнює казну раніше вкраденими коштами.

"Я завжди говорив: "Одна справа обговорювати проблему на ток-шоу, але зовсім інше - це реально працювати в залі парламенту". Ще одним з успіхів і досягнень є те, що ми завдяки президенту, завдяки генеральному прокурору повернули 1,5 мільярда вкрадених грошей. Це факт і вони зараз знаходяться на рахунках держави. Але виникає інше питання - про вкрадені майже 2,5 млрд грошей Лазаренка. Але це питання залишається все ще закритим", - зазначив політик.

Крім цього, йшлося про вбивство в Києві екс-глави "Укрспирту", безвіз для України, ймовірность відставки чинного уряду, досягнення Юлії Тимошенко на посаді прем'єр-міністра, реформу судової системи, війну на Донбасі, стан українських доріг.

Гості програми "Наслідки" з Василем Головановим і Світланою Орловською: лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко та голова фракції БПП Артур Герасимов.


Loading...