Слухати
Слухати

"Наслідки" з Орловською та Головановим: Ви дивитеся в майбутнє - з оптимізмом чи песимізмом? (25.05)

26.05.2017

У прямому ефірі обговорили гучні затримання екс-чиновників.

Відзначимо, що правоохоронці затримали раніше 23 колишніх чиновників Міністерства доходів в ході обшуків в 15 областях. Їх доставили до Києва на вертольотах, після чого відразу ж відвезли в суд. Серед затриманих, зокрема, виявився колишній губернатор Луганської області Олександр Антипов, у якого знайшли 3,8 млн доларів готівкою.

Незабаром суд вирішив відпустити під заставу в 15 млн Антипова, екс-начальника Харківської обласної державної податкової інспекції Андрія Криволапова та інших екс-чиновників.

Також ішлося про три роки президентства Петра Порошенка, реформу українського парламенту, річницю визволення Надії Савченко з РФ.

Сама ж Савченко розповіла, що вважає своє звільнення з російської в'язниці заслугою українського народу. "Моє звільнення - це перемога всього українського народу, це перемога усієї сили українських діаспор у світі, світової спільноти і всіх світових політиків", - заявила нардеп. При цьому відзначила дипломатичний внесок президента Петра Порошенка в своє визволення і вважає, що він міг би продовжити роботу в цьому напрямі заради інших полонених громадян України.

Гості програми "Наслідки" зі Світланою Орловською - народні депутати Валерій Пацкан від фракції "Блок Петра Порошенко" і позафракційний Борислав Береза.


Loading...