Слухати
Слухати

"Наслідки" з Орловською та Головановим: Перестрілка і перейменування в Києві (02.06)

03.06.2017

В ході ефіру обговорили, що проспект Ватутіна в Києві став проспектом Шухевича.

Генерал радянської армії Микола Ватутін "втопив" в холодній воді Дніпра 400 тисяч українців, а тому проспект в столиці не може носити назву в його честь, вважає депутат Рибчинський.

"Ватутін поклав 400 тисяч тіл киян в холодну воду Дніпра. Він не звільняв Київ, він загнав тисячі наших громадян в холодну воду і таким чином вбив. Він не воював за вільну Україну, в 1939 році, коли були спільні танкові навчання німців і військ СРСР , тиснув руку офіцерам вермахту. А тепер ми говоримо про те, що це свята людина", - зазначив він.

У свою чергу його опонент в студії, нардеп від БПП Борислав Розенблат закликав не розколювати суспільство подібними ініціативами: "Перейменування проспектів роз'єднує людей. Сьогодні країна, яка була братською, яка разом з нами звільняла Україну від нацистів, напала на нас".

Також ішлося про масовий пікеті і грандіозну бійку під міськрадою Тернополя, стрілянину на Подолі в Києві - замах на Адама Осмаєва і Аміну Окуєву, перестрілку в Києві в районі Харківського шосе.

Гості програми "Наслідки" зі Світланою Орловською і Василем Головановим - народні депутати Борислав Розенблат і Євген Рибчинський.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...