Слухати
Слухати

"Наслідки" з Орловською та Головановим: Найактуальніші проблеми українців (05.06)

05.06.2017

В ефірі прокоментували багато важливих тем, серед яких і можливість введення візового режиму з РФ.

Відзначимо, що секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив про необхідність введення візового режиму з Російською Федерацією найближчим часом. На його думку, на сході України необхідно будувати кордон для захисту цивілізації від агресії Російської Федерації.

"У нас буде відкритий в'їзд в Європу, і на сході необхідно вибудовувати кордон, який захистить цивілізацію від агресії Російської Федерації, від проникнення гібридних провокаційних технологій РФ на Захід, і як раз Україна стала на шляху Росії - напевно, це наша історична місія", - пояснив він.

У цьому питанні його підтримав і голова СБУ Василь Грицак.

"У нас є можливість з 11 червня фактично відвідувати Європу за біометричними паспортами. Чому не зробити таким чином, щоб громадяни як мінімум Російської Федерації могли в'їжджати сюди тільки по аналогічним документам ... такий захід на цьому етапі міг би бути прийнятним", - заявив Грицак.

Крім того, він зазначив, що в цій ситуації винні політичні керівники, ідеологи "московської машини", які посварили український і російський народи.

Також ішлося про перспективу вступу України в НАТО, роботу Войцеха Балчуна на посаді голови "Укрзалізниці".

Гість програми "Наслідки" зі Світланою Орловською - позафракційний народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.


Loading...