Слухати
Слухати

"Наслідки" з Орловською та Головановим: Чи зможете ви платити за якісну медицину? (06.06)

07.06.2017

У студії телеканалу NewsOne говорили про безліч важливих тем, серед яких і про скандал між БПП і Юлією Тимошенко.

Лідер фракції БПП Артур Герасимов заявив, що підписаний газовий контракт 2009 року приніс користь Путіну і російської армії. Фактично, кожен українець, незалежно від соціального статусу, віддав Росії більше 700 доларів, упевнений він.

Також лідер фракції зажадав визнати підписаний контракт зрадою національних інтересів народу, яке мало не знищило Україну. "Контракт створив умови для країни-агресора, при яких можна вимагати ще десятки мільярдів доларів від України. Тільки рішучі дії уряду і парламенту врятували державу від банкрутства", - заявив Герасимов.

Лідер фракції також заявив про те, що фракція БПП вимагає від антикорупційного комітету Верховної Ради і комітету з питань національної безпеки і оборони викликати екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко для розгляду питання про корупційну складову частину газового контракту 2009 року.

Крім цього, обговорили ініціативу реформи охорони здоров'я в Україні, рішення Верховної Ради відкласти голосування за омбудсмена, ціну на газ для України, "нормандський формат".

Гості програми "Наслідки" зі Світланою Орловською та Василем Головановим - Георгій Логвинський нардеп від фракції "Народний фронт" і Анатолій Гриценко, міністр оборони України (2005-2007).


Loading...