Слухати
Слухати

"Наслідки" з Головановим: Створення комісії по розслідуванню перельотів Наливайченка (25.09)

25.09.2017

У студії обговорили допит Валентина Наливайченка через незаконні перельоти Медведчука в Росію, розгляд питання про корупцію в НБУ фінансовим комітетом Конгресу США, перспективу позбавлення українського громадянства Сакварелідзе, фактор Саакашвілі в українській політиці, реформу освіти і її наслідки для України, заяву Гройсмана про те, що українці можуть отримати підвищені пенсії вже в жовтні.

Вадим Рабінович зізнався, що він сам ходить за покупками і йому це подобається.

"Я сам ходжу на базар, сам ходжу в магазин, мене знають в Києві на всіх базарах, я сам всюди ходжу", - сказав нардеп, і додав, що його не зіпсувала влада, тому що він занадто пізно туди потрапив.

Коментуючи вимоги створити комісію по перельотах Валентина Наливайченка, Рабінович заявив, що він нічого проти Наливайченка не має, але хоче розібратися, що відбувалося в Україні.

"У мене немає нічого особистого до Валентина Наливайченка, він мені навіть подобається, як політик, але я хочу, як і всі ми, розібратися, що відбувалося в нашій країні", - сказав депутат.

Крім цього, нардепа зацікавили деякі моменти в біографії Наливайченка, а саме в період його навчання в Росії.

Нагадаємо, що Вадим Рабінович вимагає розслідувати інформацію про польоти лідера партії Справедливість Валентина Наливайченка в Росію для зустрічі з керівництвом РФ. Зокрема, Рабінович закликав створити комісію з розслідування діяльності Наливайченка.

Гість програми "Наслідки" з Василем Головановим - позафракційний народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.


Loading...