Слухати
Слухати

"Наслідки" з Головановим: Позбавлення Саакашвілі українського громадянства (26.07)

26.07.2017

В ході ефіру поговорили про позбавлення Петром Порошенком Михайла Саакашвілі українського громадянства, припинення енергопостачання на частину тимчасово окупованих територій, нові санкції США проти РФ і багато іншого.

Нагадаємо, що в середу, 26 липня колишнього главу Одеської ОДА Михайла Саакашвілі позбавили українського громадянства через недостовірні дані в анкеті, яку він заповнював при отриманні паспорта. Зокрема, колишній президент Грузії не вказав, що він перебуває під слідством. Дану інформацію вже офіційно підтвердили в Державній міграційній службі України. Громадянство Саакашвілі отримав в кінці травня 2015 року.

Гість програми народний депутат Андрій Лозовий заявив, що він завжди був проти призначення іноземців на посади в Україні.

"Я особисто, як і вся команда Радикальної партії, з першого дня був абсолютно проти "гастролерів", яких привозять в Україну замість того, щоб призначати українців", - сказав Лозовий, додавши, що ніхто з іноземців, так і не зміг щось реформувати в країні.

При цьому Лозовий вважає, що "Саакашвілі - це грузинський Янукович", який здійснював політичні репресії і "віджимав" там бізнес.

Також, на думку члена Радикальної партії, Михайло Саакашвілі боїться повертатися в Грузію через те, "що він там накоїв".

Гість програми "Наслідки" з Василем Головановим - народний депутат Андрій Лозовий "Радикальна партія".


Loading...