На чиєму боці буде Трамп, якщо стане президентом США? (Випуск від 18.05, ч.4)

19.05.2016

У середу, 18 травня, гостем програми "Ехо України" став політичний експерт Джеймс Баттервік.

Завершальна тема стосувалася президентської передвиборної гонки в США. Один з учасників - кандидат від Республіканської партії одіозний і скандальний мільярдер Дональд Трамп. Він відомий найрізноманітнішими висловлюваннями і заявами з приводу своєї політики в разі, якщо він займе пост президента США, в тому числі і щодо відносин з Росією і Україною.

Раніше Трамп частенько заявляв в інтерв'ю, що обіцяє підтримувати тісні зв'язки з Путіним і Росією і його в принципі не хвилює майбутнє України, в якому би там не було військово-політичному альянсі. Однак останнім часом політик різко поміняв свою позицію щодо нашої країни. Нещодавно Трамп заявив, що Росія стає дуже конфронтаційною, і він не схвалює політику Путіна на сході України. Трамп також сказав, що схвальні коментарі Путіна не допоможуть йому в переговорах зі США.

Матвій Ганапольський запитав українців, на чиєму боці, на їхню думку, буде Трамп в разі обрання президентом США. Більшість тих, хто проголосував (69%), думають, що американському мільярдерові все одно і він буде підтримувати того, кого йому вигідно. При цьому 31% вважає, що Трамп підтримає Україну.

Популярне вiдео: