Слухати
Слухати

Михайло Саакашвілі у "Великому вечорі" з Мартиросяном (01.12)

02.12.2017

В ході програми обговорили конфлікти антикорупційних органів в Україні, перспективу членства України в ЄС і НАТО, інформацію про спеціальне перешкоджання розслідуванню злочинів часів Євромайдану з боку Луценка, Авакова і Порошенка.

Михайло Саакашвілі заявив, що злодії повинні відповідати, але не можна чіпати сім'ї.

"Я точно знаю, коли буде нормальна влада, коли прийдуть до влади ті люди, які будуть висловлювати народні інтереси, що б не було, ніхто не чіпатиме сім'ї. Звичайно, бариги повинні відповідати, злодії повинні відповідати, вони повинні повернути майно, але сім'ї чіпати не треба", - сказав гість програми.

Також, Саакашвілі зазначив, що такого, як зараз в Україні ще не було.

"Такого ще в Україні не було з часів незалежності. Все до цього йшло, але деградація досягла повного піку. Ні за Януковича, ні за Кучми, ні за Кравчука такого не було", - сказав Саакашвілі.

Саакашвілі додав, що зараз почалася контрреволюція негідників.

"Те, що ми сьогодні побачили від Порошенка - це повна контрреволюція негідників. Людей позбавлених будь-якої гідності, які хочуть позбавити Україну своєї гідності, але це у них не вийде", - сказав гість програми.

Крім цього, за словами Саакашвілі, Порошенко перетворився в главу злочинного угруповання, тому що, те як він діє - це прямий злочин і порушення кримінального кодексу.

Гість студії "Великого вечора" з Тиграном Мартиросяном - третій президент Грузії Михайло Саакашвілі.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...