Слухати
Слухати

Михайло Добкін у "Великому інтерв'ю" з Юлією Литвиненко (03.10)

03.10.2017

У студії обговорили вихід Добкіна з партії "Опозиційний блок", судову і пенсійну реформи, спадкоємність в українській політиці, законопроект про реінтеграцію Донбасу, право голосу для переселенців з Донбасу, проблеми української економіки.

Михайло Добкін заявив, що прийняв рішення покинути фракцію "Опозиційний блок" спонтанно, але не імпульсивно.

"Це моє рішення. Я прийняв його сьогодні спонтанно, не готувався до нього, але не можу сказати, що це було рішення імпульсивне, на емоціях. Напевно, сьогоднішній день і прийняття закону про судову реформу, або закону, який відкриває шлях до судової реформи, так називають його сьогодні в суспільстві, послужило певним каталізатором. Рішення, напевно, дозрівало якийсь час до цього"- сказав депутат.

При цьому, політик підкреслив, що він не любить міняти свої рішення.

Крім цього, Добкін додав, що в "Опозиційному блоці" залишилося багато його друзів.

"В "Опозиційному блоці" залишилося багато моїх друзів, з якими я пройшов непростий шлях і хорошого було більше, ніж поганого. Будь-які мої висловлювання, навіть якщо це буде моя думка усвідомлена, вони можуть так чи інакше кинути тінь на тих людей, які мені дорогі", - сказав політик.

Також, за словами Добкіна, неможливо поєднувати політику і бізнес.

"Будь-якого бізнесмена у Верховній Раді відразу роблять, нехай мене простять мої колеги, ручним, тому що є за що, так би мовити, схопити", - сказав гість програми.

Гість програми "Велике інтерв'ю" з Юлією Литвиненко - народний депутат від фракції "Опозиційний блок" Михайло Добкін.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...