Слухати
Слухати

Михайло Чаплига в "Хронології" з Панченко і Крюковою (04.08)

04.08.2017

Під час ефіру поговорили про другу річницю створення Нацполіції України, посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами, правила перетину державного кордону між Україною і РФ.

Нагадаємо, що рівно два роки тому на вулиці України вийшла Національна поліція. Тоді її очолювала Ека Згуладзе, але через рік вона покинула цю посаду.

Гість програми, представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, політичний експерт Михайло Чаплига заявив, що за формою в поліції відбулися зміни, а по суті - ні.

"Ідея змін хороша, але питання в тому, як вона реалізується і до чого призведе. Давайте також відрізняти керівництво МВС від поліції, і простих поліцейських, які намагаються бути ввічливими, чесними і виконувати свою роботу добре. Вони не винні в тому, що ні відбулися системні зміни", - сказав гість програми.

Також Чаплига вважає, що в поліції не буде істотних змін поки не зміниться верхівка правоохоронців.

Коментуючи закон про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами, Михайло Чаплига заявив, що він вітає цю ініціативу, так як йому відомі часті випадки побиття тварин на очах у дітей.

На думку гостя, дитина, яка побачила акт насильства над тваринами, може прийняти це як норму життя.

Гість програми "Хронологія" з Діаною Панченко та Світланою Крюковою - представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, політичний експерт Михайло Чаплига.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...