Слухати

Лещенко про справу Онищенка: Все закінчиться тим, що його не буде в Україні і він уникне відповідальності

17.06.2016

Останній раз народний депутат від партії «Воля народу» Олександр Онищенко був в залі Верховної Ради у вівторок, 14 червня.

Про це ексклюзивно телеканалу NewsOne в кулуарах Верховної Ради повідомив нардеп від БПП Сегей Лещенко.

«Я спеціально зайшов до сектору реєстрації (народних депутатів – ред.). Люди, які беруть підписи з депутатів про відвідування, мені сказали, що останній раз він (Онищенко - ред.) реєструвався у Верховній Раді у вівторок. Ні в середу, ні в четвер, ні сьогодні, його тут немає», - підкреслив нардеп.

За інформацією Лещенка, Онищенко у вівторок полетів на Лазурове узбережжя Франції, до аеропорту в Ніцці і перебуває зараз там.

«Тому розповіді про те, що він зараз в Києві, не відповідають дійсності. Його немає в Україні», - заявив нардеп.

Разом з тим Лещенко припустив, що Онищенко саме сьогодні може спеціально прилетіти в Україну і заявити, що нікуди не тікав, оскільки знає, що у Верховній Раді не достатньо голосів для його арешту.

Щодо прогнозів подальшого перебігу цієї справи Лещенко прокоментував так:

«Онищенко не такий дурний, щоб іти в пастку. Коли питання про його недоторканність буде знову слухатися в парламенті, його тут знову не буде під якимось надуманим приводом. Все буде, як завжди – людина, котра підозрюється у вчиненні кримінальних злочинів, просто втече з України на момент, коли може бути здійснене його затримання та арешт. А все це наслідки того, що в нашій країні досі існує депутатська недоторканність. Це буде така своєрідна гра, яка дозволятиме людині, котра перебуває під слідством уникати відповідальності», - підсумував нардеп.

Варто відзначити, що сам Лещенко вважає необхідним зняття з народних обранців депутатської недоторканності.

Як повідомляв NresOne, раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що народний депутат Олександр Онищенко ще кілька днів тому виїхав за межі України.

Однак за словами самого Онищенка, він знаходиться в Києві.

Популярне вiдео: