Прямой эфир

Купити автомобіль Тойота в Києві

Фото: Toyota

Toyota ‒ це один із найдорожчих та наймасовіших серійних автомобільних виробників у світі. Тому не дивно, що продукція цього автоконцерну із Японії має попит і серед українських водіїв. Автомобілі компанії Toyota незмінно відрізняються високою якістю та надійністю, що дозволяє задовольнити потреби навіть найбільш вимогливих автолюбителів.

Якщо ви хочете офіційно придбати Тойоту в Україні, спочатку уважно роздивіться весь модельний ряд від японського автовиробника.

Модельний ряд Toyota в Україні

Отже, ви вирішили зупинити свій вибір на автомобілях Тойота. Однак, щоб на 100% скористатися досягненнями японської корпорації, потрібно обрати модель, яка буде підходити вам фінансово та функціонально.

Офіційний дилер Тойота Сіті Плаза в Україні пропонує широкий асортимент моделей, серед яких ви можете обрати для себе автомобіль із таких класів:

  • седани;
  • кросовери та позашляховики;
  • пікапи та мінівени.

Седани Toyota

Коли людина заявляє, що хоче купити Тойоту 2022 року, досить часто мова заходить саме про седан. Наприклад, Camry ‒ це автомобіль преміум-класу (деякі відносять його до категорії D), який входить до когорти найпопулярніших у світі. Саме ця модель найбільше продавалася в США на початку 2000-х років, попри те, що жителі цієї країни звикли підтримувати вітчизняних виробників.

Якщо Camry надто дорога для вашого гаманця, зверніть увагу на седан Corolla. Це більш компактний автомобіль із чудовою функціональністю.

Кросовери та позашляховики Toyota

Український дилер Тойота Сіті Плаза також пропонує великий вибір різноманітних кросоверів і позашляховиків. Починаючи від компактного та бюджетного Yaris, продовжуючи потужними універсалами RAV4 та Highlander, які однаково підходять для міських доріг і бездоріжжя, та закінчуючи преміальним і легендарним Land Cruiser.

Ціни на автомобіль Тойота можуть бути різними, але навіть купуючи найдешевшу модель, ви завжди можете розраховувати на увагу до найдрібніших деталей. Інженери японської компанії постаралися зробити так, щоб користуватися їхніми автомобілями було максимально комфортно.

Пікапи та мінівени

Це функціональні та комерційні автомобілі, яким завжди знайдеться застосування як у місті, так і поза його межами. Мінівени Verso та PROACE з однаковою ефективністю можуть використовуватися як вантажні чи пасажирські автомобілі. А ось Hilux підійде тим, хто очікує від машини потужного двигуна та універсального застосування.

Дилер Тойота Сіті Плаза пропонує покупцям не тільки широкий асортимент машин у різних комплектаціях від японської корпорації. Також тут ви можете розраховувати на безкоштовний тест-драйв, отримати якісне сервісне обслуговування та віднайти оригінальні запчастини для коректного ТО.