Прямой эфир

Корисні поради щодо вибору керамічної плитки для кухні

З кожним роком все більше людей обирають керамічну плитку для кухні як оздоблювальний матеріал. У цьому немає нічого дивного, оскільки йдеться про оригінальний, надійний і практичний виріб, здатний створити в кімнаті неповторний дизайн.

Керамічна плитка для кухні

Чому керамічна плитка - ідеальний варіант для кухні?

Насамперед варто ознайомитися з перевагами керамічної плитки для кухні, які й зробили її настільки популярною та затребуваною:

  • Натуральність. Для створення керамічної плитки використовують різні сорти глини, піску.
  • Нетоксичність. Усі шкідливі речовини вигоряють ще етапі випалу.
  • Біологічна інертність. На поверхні плитки не утворюватиметься грибок і пліснява.
  • Стійкість. При попаданні вологи характеристики керамічної плитки не постраждають.
  • Зносостійкість. Якщо правильно укласти пластини, вони гарантовано прослужать довгі роки.
  • Пожежна безпека. Цей матеріал не є джерелом розповсюдження вогню та не підтримує горіння.
  • Довговічність. Ви можете бути впевнені в тому, що плитка збереже свій початковий колір та зовнішній вигляд, а також не вигорить від дії сонячних променів.

Особливості вибору керамічної плитки для кухні

Окремої уваги заслуговує процес вибору керамічної плитки для кухні. Для покупки відповідного варіанта необхідно зробити акцент на ключових характеристиках:

  1. Зносостійкість покриття. Цей критерій має велике значення, оскільки кухня - кімната з високою прохідністю і якщо якість плитки залишає бажати кращого, вона незабаром зітреться.
  2. Товщина. Вона має бути достатньою для витримування серйозних навантажень. Меблі, велика побутова техніка не повинні стати випробуванням для обраної плитки.
  3. Стійкість до хімікатів та дії води. Під час приготування в кімнаті на плитку потраплятиме жир, вода. Якщо вона стійка до всього вищеописаного, то гарантовано прослужить довгі роки.

Не забувайте про те, що найбільш уразливим місцем кераміки є шви між плитками. Саме вони активно вбирають вологу та забруднюються. Тому подбайте про покупку якісного затирання.

Особливості вибору керамічної плитки для кухні

Гарантія вигідної покупки

Інтернет-магазин «Імперія Сантехніки» – місце, де ви зможете ознайомитись з великим вибором керамічної плитки для кухні та обрати для себе оптимальну модель. Всі товари є оригінальними та супроводжуються гарантією.

Оформлення замовлення можливе як у телефонному режимі, так і через сайт. Пропонується доставка по Україні та різні способи оплати. Грамотні менеджери інтернет-магазину завжди готові проконсультувати, надати необхідну інформацію про товар та допомогти з оформленням замовлення.