Прямой эфир

Корм класу холістик для котів Optimeal

Optimeal

Господарі, котрі хочуть дати своєму пухнастому улюбленцю все найкраще, обирають корм холістик класу бренду Оптиміл. Він має унікальний склад, виключно високу якість,приємний смак та запах, який обожнюють коти. Завдяки якому харчуванню тварини почувають себе чудово, мають красиву шерсть, сильний імунітет та сили для активних ігор.

Склад сухого корму для котів холістик класу Оптиміл

Сухе харчування холістик для котів від компанії Оптиміл має унікальний склад, аналогів якому немає на ринку. Його основу складає високоякісна сировина:

  • риба та морепродукти;
  • гідролізований рибний протеїн;
  • жир лосося та курячий жир (унікальне джерело корисних жирних кислот);
  • рослинні білки та вуглеводи;
  • якісні крупи, бобові та зернові;
  • овочі та фрукти, які є джерелом клітковини.

Склад продукту збагачений вітамінами та мінералами, в ньому є достатньо кальцію, який необхідний для здоров’я, міцності зубів та кісток, натуральні антиоксиданти. Ознайомитись детально зі складом можна на сайті українського виробника холістик корму для котів Optimeal за посиланням https://optimeal.ua.

Переваги холістик корму для котів від бренду Оптиміл

Холістик корм для котів відрізняється наступними перевагами:

  • високим вмістом рибного протеїну, який є гіпоалергенним та підходить всім породам;
  • насиченим натуральним смаком рибних продуктів, його обожнюють навіть найвибагливіші тварини;
  • збільшеним вмістом вітамінів, жирних кислот Омеги-3, цинку, кальцію, хондропротекторів;
  • відсутністю у складі глютену, швидких вуглеводів, здатних викликати цукровий діабет.

Зважаючи на ці переваги, такий раціон є найкращим варіантом якісного збалансованого харчування для котів та кішок різних порід та віку. Декілька лінійок холістик класу дозволяють підібрати потрібний вид залежно від потреб організму кішки. Наприклад, вибрати корм для покращення якості шерсті, а потім, при потребі, легко перейти на інший вид, покликаний заспокоїти тваринку, яка пережила сильний стрес.

Український продукт за якістю перевершив зарубіжні аналоги, тому користується значним попитом та популярністю за межами країни. Його купують для своїх улюбленців турботливі господарі у більш як 30 країнах світу. Варто підкреслити його фінансову доступність в порівнянні з іншими аналогами на ринку в категорії холістик.

Бренд досяг таких успіхів завдяки багаторічній роботі над удосконаленням складу, вивченні потреб котів на різних етапах розвитку та в різних ситуаціях. Отримані знання допомогли розробити унікальну технологію виробництва, при якій зберігається користь натуральних складових продукту та склад доповнюється необхідними корисними речовинами, які не втрачають свої якості в поєднанні з іншими компонентами корму.

Багато господарів вважають, що аналогів холістик раціону для котів Оптиміл немає на ринку та незмінно купують своїм улюбленцям найкраще. Тварини оцінюють цю турботу, стають грайливими, більш активними, виглядають та почувають себе чудово.