Слухати
Слухати

Кличко - Ф'юрі: коли відбудеться новий двобій?

03.07.2016

Перенесений поєдинок за звання чемпіона світу з боксу серед професіоналів відбудеться в англійському Манчестері.


9 липня Манчестері повинен був відбутися бій-реванш за чемпіонські пояси в суперважкій категорії за версіями WBA і WBO між українцем Володимиром Кличком і британцем Тайсоном Ф'юрі, який є чинним чемпіоном. 28 листопада 2015 року Ф'юрі виграв за очками у 12-раундовому поєдинку і став найсильнішим супертяжем світу за двома найпрестижнішими версіями. Але через травму «Циганського Короля» (пошкодив ногу, готуючись до поєдинку) цей двобiй не відбудеться в строк.
У підсумку цей бій відбудеться 29 жовтня в тому ж Манчестері. Цю інформацію підтвердив менеджер Володимира Кличка Бернд Бенте.
Втім, 100-відсоткову гарантію, що і цей бій неодмінно відбудеться, ніхто дати не може. За інформацією Irish Mirror, Тайсон Ф'юрі може бути дискваліфікований за вживання допінгу. Нібито, боксер вживав  заборонену речовину нандролон і про це вже відомо, просто поки не афішується. Ф'юрі відкидає такі звинувачення, а штаб Володимира Кличко теж мовчить. Справа в тому, що якщо факт застосування допінгу доведуть, то Ф'юрі втратить свої чемпіонські пояси. Але це зовсім не означає, що вони автоматично дістануться українцеві. Ні, вони будуть розігруватися заново в поєдинках між лідерами рейтингів кожної WBA і WBO. І якщо в бою проти Ф'юрі 29 жовтня Володимир може одним махом (одним хуком) повернути собі обидва пояси, то в разі дискваліфікації британця, Кличко доведеться витратити на повернення чемпіонських регалій набагато більше часу і сил. Для цього знадобиться, як мінімум два, а то і більше, переможних поєдинків.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.
Loading...