Слухати
Слухати

Геращенко: Інтер прикривається свободою слова

06.09.2016

Співробітники правоохоронних органів не мають наміру розганяти мітингувальників під телеканалом "Інтер".

Про це в коментарі телеканалу NewsOne повідомив нардеп, радник глави МВС Антон Геращенко.

"Те, що ми бачимо, і те, що говорить вулиця - це наслідки редакційної політики телеканалу "Інтер". Всім відомий факт, коли на День Незалежності був святковий концерт, де виступав відомий співак Пономарьов, а в запису була вирізана його фраза "Слава Україна". Також соцмережі були обурені публікацією зламаної поштової скриньки колишнього редактора каналу Марії Столярової, громадянки РФ. Виявилося, що новинної політикою каналу керувала дівчина, яка називала бойовиків друзями і отримувала завдання з Москви", - зазначив він.

При цьому Геращенко уточнив, що Нацрада з питань ТБ і радіомовлення "не вживає жодних заходів, тому що Інтер прикривається свободою слова".

"Діям хуліганським поліція повинна запобігати і робить це. Однак ми не можемо заборонити громадянам мирно висловлювати свою позицію", - додав він.

Нардеп підкреслив, що поліція вживає всіх необхідних заходів, щоб забезпечити порядок у будівлі каналу "Інтер".

Як повідомляв NewsOne, раніше Зорян Шкіряк заявив, що співробітники правоохоронних органів відпустили затриманих під будівлею телеканалу "Інтер" людей, які могли бути причетні до підпалу будівлі.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...