Слухати
Слухати

Ганна Герман у "Великому інтерв'ю" з Василем Головановим (15.06)

16.06.2017

У прямому ефірі обговорили протистояння Росії і України, особливості правління українських президентів, бідність народу і інші важливі теми.

У питанні протистояння України і Росії варто в першу чергу зрозуміти, що український і російський народи не є ворогами один для одного, вважає Герман. "Простих людей в обох країнах хочуть зробити ворогами. Люди отримують недостовірну інформацію і не можуть спокійно поїхати до своїх рідних в Росію, оскільки просто бояться виїжджати. Потрібно уникнути відкритого зіткнення двох народів, оскільки нам не жити одне без одного, так склалося історично", - заявила Герман.

Також вона прокоментувала результат президентства Порошенка. "Мені хочеться, щоб в Україні прийшов такий президент, який стане для Сходу і Заходу однаково рідним, стане президентом всієї країни. Ось тоді з'явиться перспектива для України. А зараз не відчувається, щоб Петро Порошенко був би президентом для всієї країни, і зокрема - східної частини, оскільки останнім часом він дуже сильно заграє з праворадикалами, що болісно сприймається на Сході" - заявила Герман.

Герман зазначила, що будь-який президент іноді повинен говорити і робити непопулярні речі для тих людей, які його обрали, щоб домогтися розташування тих, кого вони не вважають "своїм". "У Порошенка повинна бути зараз установка і місія не стати президентом знову, а стати президентом для всієї єдиної країни. Але щоб провести таку політику, потрібно бути дуже далекоглядною людиною" - додала Герман.

Гість "Великого інтерв'ю" з Василем Головановим - народний депутат попередніх скликань Ганна Герман.


Loading...