Слухати
Слухати

Олег Барна vs Віталий Купрій у "Дуелі" з Миколою Вереснем (05.06)

05.06.2017

В ході прямого ефіру в студії телеканалу NewsOne обговорили перспективи вступу України в НАТО.

На думку Купрія, членство в НАТО може дати Україні не просто нову зброю.

"Це нормальний хід, який потрібно зробити. Це ж не просто НАТО, це нові стандарти, нове озброєння, нові стандарти боротьби з корупцією, в тому числі економічні й політичні. Якщо ми говоримо про план членства в НАТО, то це стосується не тільки зброї , там багато корисних речей ... до грудня минулого року питання про вступ в НАТО не стояло на порядку денному, воно було зняте Петром Порошенком", - зазначив Купрій.

Барна підкреслив, що Україні обов'язково потрібно прагнути до вступу в НАТО.

"Якщо хтось із політиків каже, що Україна повинна дотримуватися позаблокового статусу, то це повний маразм. На жаль, це залежить не тільки від нас, тому що рішення приймає Альянс. При цьому в НАТО ніколи не братимуть країну, якщо на її території йдуть бойові дії. Тому це питання не актуальне, поки у нас йдуть бойові дії з Росією. Але ми повинні робити все, щоб наблизити Україну до стандартів НАТО, повинні об'єднуватися з іншими країнами, які протистоять РФ", - додав Барна.

Крім цього, прокоментували потенціал терористичної загрози в Україні, перемогу України в Стокгольмському арбітражному суді, дії іноземців на високих державних постах в Україні.

Гості програми "Дуель" з Миколою Вереснем - народні депутати Олег Барна від фракції "БПП" і Віталій Купрій, позафракційний.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...